Aktuella objekt


FEMRUMSLÄGENHET (4+1 RUM) PÅ FEMTE VÅNINGEN VID BOTAN

Agardhsgatan 7

Tillfälle att förvärva en 5-rumslägenhet, fördelat på 4 + 1 rum, på 5:e våningen i centrum intill Botaniska trädgården. Ljus lägenhet med genomgående planlösning. Dubbla, moderna WC/dusch i helkakel och klinker. Fönster i två väderstreck. Balkong in mot gården. Hiss finns. Klassisk funkis i 30-tals tegelfastighet. Bostadsrättsföreningen bildades byggnadsåret 1935. Utmärkt tillfälle för dig som ser intresse i en bostad med två entréer. Det finns 3 förråd till bostadsrätten. Ett attraktivt, mycket centralt läge med gångavstånd till såväl absoluta city som universitet, Ideon m.m.

Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1935. Våningsplan 5 av 5. Hiss finns.
Storlek:Boarea ca 128 m²
Tillträde:Mån 18 juni 2018 Enligt överenskommelse
Pris: 5 200 000 kr e.b.b.


Länkar
SEPlay (bildspel)
Prospekt

Dokument
Stadgar
Årsredovisning 2016

Byggnad
Byggår 1935

Samtliga vatten- och avloppsstammar är utbytta år 2004
samt 2006
/07. I samband med detta renoverades även samtliga badum. Byte elstammar 2010.

Planlösning
Entré till fastigheten via port från Agardhsgatan. Från porten några trappsteg upp till trapphuset och hissen. Väl uppe på femte våningen finns det två entrédörrar till lägenhet nr 35 resp.36. Den angivna boarean, ca 128 kvm, fördelar sig på ca 20 resp. ca 108 kvm. Det härliga ljuset som flödar från de stora fönstren märks direkt när man kommer in i lägenheten. Omedelbart till höger finns köket med arbetsytor på ena sidan och kyl/frys på den andra. Från köket finns utgång till balkong åt norr med innergård åt nordväst nedanför. Parallellt med köket finns ett matrum/allrum. Detta rum har fönster mot innergården. I anslutning till hallen finns ett WC med dusch. Mellan hall, kök och matrum finns serveringsrum och garderobsutrymmen. Sällskapsrummen ligger som två rum i fil med dubbla skjutdörrar som skiljer. Genomgående planlösning med fönster i norr/söder. I anslutning till sällskapsrummet, som har fönster i söder, når man genom dubbeldörrar ett stort och rymligt sovrum/allrum. Det femte rummet, den s.k.1:an, innehåller ett sovrum med WC/dusch. Det är förberett för ett pentry (s.k.Trinett) i rummet. Vilka rum man kallar sovrum resp. allrum beror på hur man avser använda det aktuella rummet. I lägenheten är det överlag ekparkett på golv (laminat i ett av sovrummen) och vitmålade väggar. Den stora, gemensamma solaltanen ligger endast en trappa upp via vinden.

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Bredband. Leverantör: Telenor (Bredbandsbolaget).

Uteplats
Balkong, läge nord.

Ekonomi
Lägenhetsnummer 35 och 36 i S:t Thomas, Lund.
Pris 5 200 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 500 kr/mån. Beslut om kommande avgiftshöjningar är ej fattat. Se även årsredovisning. Avgift/hyra 4 966 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Månadsavgiften är 4811 kr. + obligatoriskt bredbandstillägg om 155 kr.

Gemensamma utrymmen
Tillgång till stor solaltan en trappa upp, med utgång via vinden. Till lägenheterna finns 2 källarförråd och 1 vindsförråd. Tvättstuga i källaren.

Bostadsrättsförening
S:t Thomas


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND