Aktuella objekt


LJUS OCH RYMLIG 4:A I ETAGE

Lagerbrings väg 4 D

Ljus och genomgående gavellägenhet om 123 kvm fördelade på 4 rok i etage. Milsvid utsikt över Romeleåsen. Smakfullt renoverad i stilrena materialval. Inglasad balkong med infravärme i sydvästläge. Lägenheten utgjorde tidigare en 5:a och kan med enkla medel återställas till ursprunglig planlösning för den som önskar ytterligare sovrum. Stambytt fastighet. Närhet till Hardebergaspåret, centrum och allmänna kommunikationer.

Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1952. Hiss finns ej.
Storlek:Boarea ca 123 m²
Tillträde:Ons 1 aug 2018 Enligt överenskommelse
Pris: 2 400 000 kr e.b.b.


Länkar
SEPlay (bildspel)
Prospekt

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration

Byggnad
Byggår 1952

Planlösning
Två trappor upp når vi via säkerhetsdörr lägenheten som ligger på våning 3-4 av 4. Rymlig hall med plats för avhängning och nättare möblemang. Direkt till vänster det moderna köket som renoverades 2007. Generösa arbetsytor, vitvaror från Miele, induktionshäll, bänkskiva i granit samt inbyggd ugn och micro. Servingsgång förbinder köket med matsalen som rymmer plats för 8-10 pers. Matsalen övergår i sin tur till det väl tilltagna, ljusa vardagsrummet med utgång till balkongen i sydvästläge. Balkongen är ett trevligt inslag året runt då den är såväl inglasad (2010) som försedd med infravärme. Vardagsrummet kan med enkla medel återställas till ursprunglig planlösning, då det utgjorde två rum, för den som önskar ytterligare sovrum. I hallens förlängning finns ett helkaklat gäst-wc som renoverades i samband med föreningens stambyte 2007. Förråd under trappan som leder upp till ovanvåningen. Rymlig hall med skjutdörrsgarderober och i anslutning till hallen två stora sovrum, varav det ena med specialbyggd garderob. Helkaklat wc/dusch med handdukstork, tvättmaskin och spots i taket.

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår.
Via kabel-TV. Leverantör: Com Hem.

Uteplats
Inglasad balkong, läge sydväst.

Bilplats
Föreningen har 4 parkeringsplatser för vilka "först till kvarn" gäller. Avgiftsfri parkering finns i området.

Ekonomi
Lägenhetsnummer 306 i Backgården 1 i Lund, Lund.
Pris 2 400 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 600 kr/mån. Inre reparationsfond är 4 846 kr. Beslut om kommande avgiftshöjning är ej fattat. Avgift/hyra 7 958 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Andel i föreningen är 3,8265 %.

Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd, källarförråd, 2 vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

Bostadsrättsförening
Backgården 1 i Lund


KONTAKTA OSS!

Kristina Magyarosi
Tel 0735-75 29 23
Mob 0735-75 29 23

kristina@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND