Aktuella objekt


FRILIGGANDE 1-PLANSVILLA I VINKEL PÅ CHARMIGA FRITIDSVÄGEN

Fritidsvägen 12

Tillfälle att bli ny ägare till denna trevliga och nätta bostad i lummig och uppvuxen miljö med gångavstånd till såväl centrum som en av landets finaste stränder. I det här huset av märket "Osby -Stugan" byggd 1997, kan den lilla familljen bo och/eller leva med ett alldeles utmärkt fritidshus året runt. På tomten finns bl.a. utemiljöer, gästhus med med plats för ex. en våningssäng. Biluppställlningslplats för två bilar. Som närmsta granne i öster finns en härlig liten skog för skugga o svalka eller promenad med hunden. 600 m till centrum , buss och ca 1200 m till den fina stranden.

Typ: Friliggande villa. 1 plan. Byggår: 1997.
Storlek:Boarea ca 61 m², biarea ca 8 m²
Tillträde:Tor 31 jan 2019 Januari/februari 2019
Tomt: Tomtarea 389 m² (friköpt). Tomten: trädgårdstomt. Byggrätt för större boarea/ tillbyggn, finns enligt uppgift. Se detaljplan.
Pris: 3 900 000 kr e.b.b.


Länkar
SEPlay (bildspel)

Byggnad
Byggår 1997

Byggnadssätt
Grund: Krypgrund.
Stomme: Trä.
Bjälklag: Trä.
Fasad: Trä.
Takbeklädnad: Plåt.
Utvändigt plåtarbete: Galvad målad plåt.
Hängrännor: Plast.
Fönster: 3-glasfönster isoler samt 2-glas isoler.
Ventilation: Självdrag.
Murstock: Skorsten av plåt.
Vatten: Kommunalt vatten.
Avlopp: Kommunalt avlopp.
Uppvärmning: Direktverkande el och vedkamin.

Uppvärmning och el
Direktverkande el och vedkamin.

Planlösning
Huvudentrén ligger på byggnadens norra sida. Innan man når ytterdörren passerar man en dörr till ett isolerat förråd. Hall med avhängnings möjlighet. Till höger ligger det rymliga bad- och tvättrummet med fönster i nord/väst. Här finns WC, dusch, bastu samt en tvätt pelare, tvättmaskin / tumlare. Från hallen räknat omedelbart till vänster finner vi det stora sovrummet ("master bedroom" )med fönster mot nord/väst. I hallen finns det en spegelklädd garderobsinredning. När man kommer in i vardagsrummet(storstugan) ser man till vänster entrén till det mindre sovrummet. Här finns ett fönster i nord/ost. Vardagsrummet(storstugan) bildar genom en vinkel öppen planlösning till köket och dess matplats. Centralt i rummet finns en braskamin. Braskaminen bidrager inte bara till mys utan även som en god och effektiv värmekälla under årets kalla period. Från rummet finns en utgång till uteplatsen i söder/väster. Samtliga fönster i denna del är placerade mot väster och söder. Trevligt att det finns ett fönster mot gatan ovanför diskbänken. Gäststuga om ca 8 kvm. Här kan man med fördel möblera med en våningssäng. Vind: Förrådsvind med lucka på gaveln. Ett mycket trevligt välplanerat boende passande såväl ensamstående som en lite mindre familj. Permanent eller fritid.

TV- och internetanslutning
TV via fibernät/bredband.
Bredband finns via fiber. Avtal med leverantör tecknas efter önskemål.

Uteplats
Uteplats 1: Terrass, läge sydväst. Uteplats 2: Uteplats, läge sydväst.

Bilplats
P-plats med plats för 2 bilar.

Ekonomi
Pris 3 900 000 kr e.b.b.
Taxeringsvärdet är 1 798 000 kr varav byggnadsvärde 615 000 kr (fastställt 2015). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 23 260 kr/år.

Servitut, planbestämmelser m m
Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:13
Planbestämmelser: Detaljplan (2007-04-11) , Grundvattenskydd (1988-03-01)


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND