Aktuella objekt


ATTRAKTIV, RYMLIG OCH MODERN 3:A (4:A) MED TVÅ BALKONGER

Karl XII gatan 20 B

Vi har nöjet att kunna erbjuda en rymlig och modern 3:a (4:a) på femte våningen i Brf Opalen. Byggnadsår 2006. Läge nära City och Lund C. Hiss från markplan, parkering i varmgarage under huset, två balkonger (i öster resp. väster), dubbla badrum/wc samt eget tvättrum. Boarea ca 107 kvm i öppen, trevlig och genomgående planlösning. Ekparkett, helkaklade våtrum m.m. En utmärkt bostad när villan blivit för stor.

Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2005-2007. Våningsplan 5 av 6. Hiss finns.
Storlek:Boarea ca 107 m²
Tillträde:Mån 6 nov 2017 Enligt överenskommelse
Pris: 3 400 000 kr e.b.b.


Länkar
SEPlay (bildspel)
Prospekt

Dokument
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2016

Byggnad
Byggår 2005-2007

Planlösning
Entré till fastigheten från Karl XII-gatan. Vidare in på gården ligger den skyddade entrén till 20 B varifrån man enkelt åker upp till 5:e våningen med hiss direkt från markplan. Välkomnande hall som övergår i öppen och generös planlösning till vardagsrum och kök. Avhängningsplats, helkaklat gäst-wc och klädkammare i anslutning till hallen. Kyl och frys i fullhöjd, inbyggd micro, spis med häll och diskmaskin. Köket rymmer matplats för 6-10pers och har utgång till balkong i öster med morgonsol. Intill köket det ena sovrummet med hel garderobsvägg med skjutdörrar och fönster mot innergården i öster. Det andra sovrummet har också garderobsvägg med skjutdörrar och fönster i väster. Mellan de båda sovrummen finns ett stort, helkaklat wc/dusch med handdukstork och förvaringsutrymme samt ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet i vinkel är västerorienterat och kan enligt originalritningen avdelas och på så sätt tillskapa ännu ett sovrum/arbetsrum. Från vardagsrummet når vi den lite större västerbalkongen. Genomgående ekparkett i lägenheten. Ljus klinker i våtutrymmena.

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Basutbud ingår.
Bredband kan fås såväl genom ComHem som Perspektiv Bredband eller Telia.

Uteplats
Uteplats 1: Balkong, läge öster. Uteplats 2: Balkong, läge väster.

Bilplats
1 garageplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Ekonomi
Lägenhetsnummer B 51 i Opalen i Lund, Lund.
Pris 3 400 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 150 kr/mån. Det finns i dagsläget inga beslutade framtida avgiftshöjningar. Vid årsskiftet 2016/2017 lämnades avgifterna oförändrade. Se även årsredovisning. Avgift/hyra 6 032 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och garageplats.
Preliminärt eltillägg om 250 kr tillkommer. Avläsning sker en gång årligen.
Andel i föreningen är 2,05 %.

Gemensamma utrymmen
Det finns förråd.

Bostadsrättsförening
Opalen i Lund


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND