Aktuella objekt


RENOVERAD 5:A I BRF. BRYGGERIET MED ATTRAKTIVT GAVELLÄGE

Norra Promenaden 3 G

På bästa läge i Centrum nära både SUS och Lund C ligger denna väldisponerade och genomgående 5 (3):a med stor balkong i söder och två fina burspråk i två väderstreck. Mycket fräsch lägenhet renoverad 2011, 2012 och 2016, bl.a. nytt kök (Kvik), helkaklade WC/badrum (utfört av fackman). I lägenheten finns 2 WC, Den lugna och grönskande gården rymmer både lek- och uppvuxen uteplats. Trivsam lägenhet och. attraktiv förening med god ekonomi. Hiss finns direkt från markplan.

Budgivning pågår: Högsta bud 4.300.000,00 kr.
 
Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1983. Våningsplan 2 av 5. Hiss finns.
Storlek:Boarea ca 109,4 m²
Tillträde:Mån 16 okt 2017 Enligt överenskommelse.
Pris: 4 300 000 kr e.b.b.


Länkar
Prospekt

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration

Byggnad
Byggår 1983

Föreningen följer en rullande 5-årsplan som uppdateras varje år. Enligt föreningens egen beskrivning är fastigheten generellt sett i mycket gott skick.

Planlösning
Norra Promenaden 3 g ligger på innergården med entrén i söder. Lägenheten ligger på andra våningen, en trappa upp. Hiss finns från markplan. Trevlig och rymlig bostad med en genomgående planlösning norr/söder. I detta fall en gavellägenhet och då med ett extra burspråk i väster. Den nuvarande ägaren har anpassat planlösningen för att istället för fyra sovrum tillskapa två större sovrum samt en matsal i öppen planlösning med vardagsrummet och i anslutning till köket. I samtliga rum är det parkettgolv. I hall och kök är det keramiskt golv. I beskrivningen visar vi såväl den nuvarande planlösningen som den ursprungliga. Hallen ligger centralt i lägenheten och i direkt anslutning till denna en rymlig klädkammare. Här finns också ett gäst-WC. De två (3) sovrummen ligger intill varandra. Här finns också ett helrenoverat badrum/WC med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Rymligt kök (Kvik kök 2016) som tack vare det fina burspråket har en rymlig och trevlig matplats. Vardagsrum och matsalsrum/bibliotek sträcker sig längs med lägenhetens västersida. Burspråk i väster och utgång till den infällda balkongen i söder. En ljus och fräsch lägenhet passande de flesta familjestorlekar. Populär bostadsrättsförening med god ekonomi. Länk till föreningens hemsida: https://brfbryggerietlund.com

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbud ingår.
Bredband. Leverantör: ComHem, ingår i avgiften. Tillgång till fiber via Telia finns. Avtal härför tecknas individuellt.

Uteplats
Balkong, läge söder.

Ekonomi
Lägenhetsnummer 121 i Bryggeriet, Lund.
Pris 4 300 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 400 kr/mån. Avgift/hyra 4 929 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bredband.

Andel i föreningen är 1,242 %.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns två separata gästrum(lägenheter), gemensamhetslokal, cykelförråd, förråd i markplan och 3 st tvättstugor.

Bostadsrättsförening
Bryggeriet


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Kristina Magyarosi
Tel 0735-75 29 23
Mob 0735-75 29 23

kristina@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND