Aktuella objekt


LUND - LADUGÅRDMARKEN ATTRAKTIV VILLA BYGGD 2007

Ladugårdsmarken 591

Rymlig, friliggande 1 1/2-plansvilla med lantligt och fritt läge men ändå god närhet till Lunds stadsgräns i norr (Norra Fäladen). Villan uppfördes i gedigen byggnadsstandard 2007 med tillhörande friliggande sidobyggnad innehållande stort dubbelgarage om ca 56 kvm med inredningsbar vind. Bostaden har en boarea om ca 212 kvm fördelat på två stora sällskapsytor och 3 sovrum med möjlighet till fler. Kök och matplats i öppen planlösning till vardagsrum. Det finns 2 wc/dusch samt tvättstuga/grovkök. På södersidan finns ett rymligt, inglasat uterum och på ovanvåningen en stor solterrass/balkong, även denna i söderläge. Härlig, lummig miljö och tomt om ca 2000 kvm. Uppvärmning genom mycket effektivt och energisnålt vattenburet värmesystem (markvärmepump/yt-jordvärme). Ett drömboende om man önskar bo intill stan men ändå fritt och lantligt. Riktigt god närhet till Brunnshög, ESS, MAX IV, Ideon m.m.

Typ: Friliggande villa. 1 ½ plan. Byggår: 2007.
Storlek:Boarea ca 212 m²
Tillträde:Fre 1 feb 2019 Enligt överenskommelse.
Tomt: Tomtarea 1 967 m² (friköpt). Fastigheten ingår i Ladugårdsmarkens Vägsamfällighet.
Pris: 6 600 000 kr e.b.b.


Länkar
Prospekt

Byggnad
Byggår 2007

Byggnadssätt
Grund: Betongplatta.
Stomme: Lättbetong 365 mm.
Bjälklag: Trä.
Fasad: putsad enl. Sto Nordic.
Takbeklädnad: Betongpannor.
Utvändigt plåtarbete: Galvad målad plåt.
Hängrännor: Galvad målad plåt.
Fönster: Isolerglasfönster.
Ventilation: Mekanisk frånluft. Tilluft genom friskluftsvent.
Larm: Finns.
Vatten: Kommunalt vatten.
Avlopp: Enskilt avlopp.
Uppvärmning: Vattenburet värmesystem/ Värmepump/ Ytgjordvärme. Golvvärme BV, Vattenradiatorer OV.
Värme-leverantör: NIBE.

Uppvärmning och el
Vattenburet värmesystem/ Värmepump/ Ytgjordvärme. Golvvärme BV, Vattenradiatorer OV.

Planlösning
Villan ligger en bit in från tillfartsvägen. Gott om plats för biluppställning framför dubbelgaraget. Lätt att tillskapa parkeringsyta för husbil, husvagn, arbetsfordon e.d. BOTTENVÅNING Välkomnande, ljus och rymlig hall med rymd till taknock. Trappa upp till ovanvåningen. Gäst-wc i hallen. Öppen, generös planlösning in mot det stora vardagsrummet. Mycket ljus tack vare det sammansatta dubbla burspråket i vinkel till rummet. Utgång till inglasat uterum i söder. I vinkel till vardagsrummets västra del finns matplats och kökets arbetsdel. Fönster i två väderstreck. I den andra delen av bottenvåningen finner vi två st. sovrum, ett större och ett mindre. Det finns också wc/duschrum samt grovkök/tvättstuga. I anslutning finns den s.k. vardagsentrén. OVANVÅNING Direkt då man kommer upp möter det stora allrummet (ca 2/3 av ovanvåningen). Detta rum kan vid behov avdelas för att tillskapa ännu ett sovrum. Trevligt med den invändiga "balkongen" och utsikten ner över hallen samt det okonventionella triangulära fönstret. Från allrummet når man via dubbeldörrar en härlig solterrass/ balkong i söder. Det finns ett sovrum, klädkammare samt ännu ett wc/duschrum. Ett drömboende med fritt, härligt läge vid stadsgränsen till Lund. Ett spännande område som utvecklas hela tiden i och med närheten till Brunnshög och det snabbt växande villasamhället Stångby.

TV- och internetanslutning
TV-antenn.
ADSL. Enligt uppgift är det fiber på gång i området.

Uteplats
Uteplats 1: Stenlagd uteplats, läge söder. Uteplats 2: Uterum, inglasad, läge söder.

Bilplats
Bilplats 1: Garage med plats för 2 bilar. Bilplats 2: P-plats med plats för 2 bilar. Garaget är stort och innehåller även plats för redskap m.m. Inredningsbart vindsplan ovan garage.

Ekonomi
Pris 6 600 000 kr e.b.b.
Taxeringsvärdet är 3 719 000 kr varav byggnadsvärde 2 963 000 kr (fastställt 2018). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 25 125 kr/år. Fastigheten ingår i Ladugårdsmarkens vägsamfällighet.

Servitut, planbestämmelser m m
Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg
Inskrivna servitut/Övr gravationer: Nyttjanderätt Tele


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND