Aktuella objekt


LUND - VÄSTER ATTRAKTIV RYMLIG 2:A OM CA 69 KVM UPPFÖRD 2011

Trollebergsvägen 49 D

Ännu en gång har vi nöjet att kunna presentera en lägenhet i Brf. Trollebergsparken som bildades vid uppförandet 2011. Denna gång en 2:a på tredje våningen om ca 69 kvm boarea. Hiss finns. Förutom den trevliga bostaden finns en i stor vidsträckt balkong om ca 22 kvm. Öppen generös planlösning. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Lägenheten känns luftig och ger känsla av rymd tack vare en rejäl takhöjd. Attraktivt läge i uppvuxen miljö bland äldre befintlig bebyggelse. Gångavtstånd till Lund C och allt vad citybutiker och restauranger kan bjuda på. En förening med goda förutsättningar och därmed ovanligt låg månadsavgift.

Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2011. Våningsplan 3 av 5. Hiss finns.
Storlek:Boarea ca 69 m²
Tillträde:Fre 1 mars 2019 Enligt överenskommelse.
Pris: 2 995 000 kr e.b.b.


Länkar
SEPlay (bildspel)
Prospekt

Dokument
Stadgar
Årsredovisning 2017

Byggnad
Byggår 2011

Planlösning
Huvudentrén ligger på byggnadens norra sida. Hiss eller trappa upp till vån 3. Hall med avhängnings plats. En känsla av öppen planlösning infinner sig ganska snabbt då endast ett fristående väggparti skiljer hallen från övriga lägenheten. I anslutning till hallen en rymlig klädkammare. Även lägenhetens WC/dusch och tvättrum (innehållande tvättmaskin och torktumlare) finns i anslutning till hallen. Vardagsrummet sträcker sig längs med södersidan och har en öppen lösning till köket som även det har fönster i söder. Utgången till balkongen från vardagsrummet. Sovrummet på andra sidan vardagsrummet och fönster i söder. Härligt med rejäl takhöjd i lägenheten. Den generösa balkongen sträcker sig längs med hela lägenhetens långsida i söder. Ca 1/3 av balkongen skyddas av glas. Snyggt och fräscht med nylagt golv i ädelträ färgad trätrall. En fräsch och snygg bostad med gångavstånd till såväl stadens city som den för pendlare allt viktiga knutpunkten Lund C och den stundande spårvagnsstationen på Clemenstorget.

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Bredband. Leverantör: Com Hem. För mer information ang. bredband, TV och telefoni hänvisar vi till föreningens hemsida: http://trollebergsparken.bostadsratterna.se/

Uteplats
Stor balkong som sträcker sig längs med hela lägenhetens långsida. Ca 1/3 av balkongens yta är delvis inglasad. Läge söder.

Bilplats
25 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns även utvändiga p-platser, även dessa med sep. kö.

Ekonomi
Lägenhetsnummer C 1202 i Trollebergsparken, Lund.
Pris 2 995 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 400 kr/mån. Avgift/hyra 1 530 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och Bredband och ip telefoni.
För mer information ang. bredband, TV och telefoni hänvisar vi till föreningens hemsida: http://trollebergsparken.bostadsratterna.se/
Andel i föreningen är 2,505 %.
Lägenheten ligger som säkerhet för säljarens lån vilka löses av säljaren på tillträdesdagen.

Gemensamma utrymmen
Det finns källarförråd. Det finns även inomhusparkering för cyklar.

Bostadsrättsförening
Trollebergsparken


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND