Aktuella objekt


VÄLPLANERAD LJUS TREVLIG 3:A MED BALKONG

Bryggaregatan 22 B

Tillfälle att nu flytta till en ljus trevlig välplanerad 3-rumslägenhet i Brf. Lokföraren i Lund. Genomgående planlösning öster/väster. Tredje våningen. Kök med mysig frukostmatplats, 2 sovrum i två olika väderstreck och klassiska trägolv. Vardagsrum med parkett och utgång till balkong mot innegården/trädgården. Nyrenoverad WC/dusch 2018. Trevlig Brf. med källare/vind, tvättstuga, bastu, samlingslokal, pingisbord, hobbyverkstad, gästrum samt trädgård/grillplats. Brf. Lokföraren har en mycket informativ hemsida. www.lokforaren.com

Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1944. Våningsplan 3 av 3.
Storlek:Boarea ca 61,4 m²
Tillträde:Mån 15 juli 2019
Pris: 2 050 000 kr e.b.b.


Länkar
WEB 4-FÄRGS OBJEKTBESKRIVNING

Dokument
Stadgar
Årsredovisning

Byggnad
Byggår 1944

Se separat dokument. Brf. Hemsida.

Planlösning
Entré till B- trappan från västersidan. Ett välvårdat och trevligt trapphus med klassiska inredningsdetaljer lätt kopplade till byggnadsåret 1944. En informativ skyltning av Brf. där man tydligt och bra kan se vem som är kontaktpersoner i föreningen. Två trappor upp och första dörren till vänster. Vi kommer in i en hall med avhängningsmöjlighet. En liten mindre hall med garderober leder fram till den 2018 renoverade WC/dusch. Fräscht och trevligt. Ljust och bra med ett stort öppningsbart fönster i väster. Från entréhallen räknat till höger finner vi ett av de två sovrummen. I detta fall ett rum som är orienterat österut och fönster mot innergården. Charmigt med ljust slipat trägolv i original. Vänster från hallen räknat ligger köket. Här har moderniserats och öppnats upp mot hall och vardagsrum för att få en god känsla av öppenhet och ljus mellan kök och vardagsrum. En riktigt mysig liten frukostmatplats finns. Fönster i väster. Det andra sovrummet, även detta med trägolv original, ligger på samma sida som köket, mot väster. Vardagsrummet vinklar ut mot öster och har trevligt nog en utgång till en balkong som är orienterad öster/söder. Härligt med frukostbalkong. Lägenheten är inte så stor för att vara en 3:a men det har sina fördelar om man har en begränsad ekonomi och är i behov av en bostad med tre rum. En väl fungerande 3-rumsbostad tack vare en god planering.

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Bredband. Fiber via Bahnhof AB

Uteplats
Balkong, läge sydost.

Ekonomi
Lägenhetsnummer 21 i Lokföraren, Lund.
Pris 2 050 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 140 kr/mån. Enligt ekonomisk förvaltare - Bredablick finns det inga planerade avgiftshöjningar. Avgift/hyra 3 580 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, el och kabel-TV.
I avgiften ingår nätkostnad för elen.
Andel i föreningen är 2,6242 %.
Säljarens lån är enligt uppgift löst av säljaren.

Gemensamma utrymmen
Det finns bastu, hobbyverkstad, pingisrum., källarförråd nr 21, samlingslokal, vindsförråd nr 21 och tvättstuga med torkrum.

Bostadsrättsförening
Lokföraren


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND