Aktuella objekt


ATTRAKTIV 1:A MED VÄSTERBALKONG NÄRA SUS OCH CENTRUM

Sofiavägen 5 A

Tillfälle att bli ny ägare till denna mycket charmiga och klassiska 1-rums lägenhet i Brf. Drottninggården. Från fjärde våningen har man en härlig vy västerut över innergården och den lummiga trädgårdsmiljön. Trevligt nog har lägenheten en liten balkong med plats för ett bord och två stolar. Soligt västerläge. En utmärkt ungdoms-/studentbostad alt. övernattningslägenhet för veckopendlare. Förening med god ekonomi. Låg månadsavgift. Utmärkt och lugnt läge nära SUS, Ideon, LTH, Centrum, Viktoriastadion m.m.

Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1953. Våningsplan 4 av 5. Hiss finns ej.
Storlek:Boarea ca 18 m²
Tillträde:Enligt överenskommelse. Snabbt tillträde kan erbjudas.
Pris: 1 050 000 kr e.b.b.


Länkar
Bläddringsbart prospekt i 4-färg

Dokument
Stadgar.pdf
Årsredovisning.pdf

Byggnad
Byggår 1953

Föreningen följer en långsiktig underhållsplan. Exempel på åtgärder under senare år är fönsterbyte inkl. persienner 2017. Nya termostater 2018.

Planlösning
Entréhall /kapprum. Charmigt med klädhängare original -53 samt infällda garderobskåp. I anslutning till hallen finns ett WC. Med fördel kan man installera en handdusch. (För dessa mindre lägenheter finns det ett duschrum i källarplanet.) Rummet är något rektangulärt med fönster och balkongdörr orienterat mot väster och trädgården. Till höger när man kommer in i rummet finns en mindre kökslösning med en enkel kyl och en enkel frys och plats för spisplatta, micro etc. Till vänster finns det fina kokskåpet med vask och original köksinredning -53. Trevlig planering med utgång till den mysiga västerbalkongen. Utsikt över trädgården. Under våren 2019 har väggar, tak samt snickerier och inredning underhållsmålats av yrkesmålare. Lägenheten är mycket representativ för en klassisk s.k. studentlägenhet eller övernattningslägenhet för veckopendlare.

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Bredband. Fast kostnad: 88 kr/mån. Leverantör: Bahnhof.

Uteplats
Balkong med härligt soligt västerläge. Plats för ett litet bord och två stolar.Tillgång till Brf. Drottninggårdens stora parkliknande trädgård i väster.

Bilplats
Garageplats. Går att hyra för 536 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra för 266 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Pga att det finns få platser få man räkna med längre kötid.

Ekonomi
Lägenhetsnummer 156 / 1305 i Drottninggården, Lund.
Pris 1 050 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 300 kr/mån. Avgift/hyra 1 412 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Bredbandsavgift 88 kr./månad tillkommer.

Gemensamma utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns cykelförråd, festlokal, och tvättstugor med torkrum.

Övrigt
Enligt uppgift har föreningen inte beslutat sig för några avgiftshöjningar.

Bostadsrättsförening
Drottninggården


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND