Aktuella objekt


ATTRAKTIV GENERÖS OCH RYMLIG LÄGENHET I NYA BRF.THULEPARK 2 - STOR SÖDERBALKONG MED PANORAMAUTSIKT

Astrid Lindgrens väg 6 A

Tillfälle att nu förvärva en av de stora lägenheterna som även innehåller en s.k. additionslägenhet. Utmärkt för generationsboende, uthyrning m.m. En fantastiskt ljus och trevlig bostad högst upp i huset. Stora öppna ytor, högt till tak. Vidsträckt mycket stor, balkong längs med lägenhetens söder sida. Stora glaspartier mot balkongen. Panoramautsikt i flera väderstreck.

Typ: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2016. Våningsplan 5 av 5. Hiss finns.
Storlek:Boarea 157 m²
Tillträde:Mån 2 dec 2019 2019-11-01
Pris: 4 900 000 kr e.b.b.


Länkar
Bläddringsbart prospekt

Byggnad
Byggår 2016

Planlösning
Allmän beskrivning: Lägenheten består av två delar ( huvudlägenhet om ca 127 kvm samt den s.k. additionslägenheten om ca 30 kvm). Varje lägenhet har sin egen huvudentré. Mellan lägenheterna finns en låsbar dörr. Genomgående för båda lägenheterna är ljusa målade väggar och parkettgolv i ek. Via huvudentrén kommer vi in i hallen och det delbara allrummet ( sovrum 7 kvm). Trevligt att man redan härifrån ser rakt igenom lägenheten ut mot balkongen i söder. Strax till vänster finns den låsbara dörren in till den interna dörren till A-lägenheten. Omedelbart till höger ligger sovrum 10 kvm med fönster i norr. Vidare i hallen till vänster en stor härlig klädkammare och på höger sida det rymliga bad-/tvättrummet. Helkaklat, fräscht med WC/dusch samt komplett tvättutrustning samt handdukstork. Sedan kommer vi in vardagsrummet som öppnar sig i vinkel till köket och dess matplats. Härligt med allt ljusinflöde från stora fönsterpartier ut mot balkongen i söder. Intill vardagsrummets högra sida finns ett rymligt sovrum (15 kvm.). Fönster ut mot balkongen. Vidare till kökets matplats och köket. Köket består av arbetsytor och inredning i en U-form mot matplatsen. Inredningen är kompletterade med en extra köksbänk med vinkyl inunder. Längst in i lägenheten finner vi ett s.k. "master bedroom" med egen WC/dusch i helkakel samt sep. klädkammare. Totalytan är ca 18 kvm. Fönster mot balkongen samt två st horisontella gavelfönster i öster. Den s.k. additionslägenheten innehåller ett rum, ett komplett kök med all maskinell utrustning, helkaklat WC/dusch samt skjutdörrsgarderob i hallen. En fantastisk möjlighet att vara flexibel, t.ex. generationsboende, uthyrning, företaget hemma, ja möjligheterna många. En uthyrning som ger en mycket god inkomst. Mycket information att del av finns också på föreningens hemsida http://thulepark2.se.

TV- och internetanslutning
Com Hem
Com Hem

Uteplats
Balkongen sträcker sig längs med hela lägenhetens södersida och är e.u. ca 34 kvm.

Bilplats
Det finns garageplatser och utvändiga parkeringsplatser. Särskilt avtal tecknas via bostadsrättsföreningen.

Ekonomi
Lägenhetsnummer 01401 i Thulepark 2 i Lund, Lund.
Pris 4 900 000 kr e.b.b.
Driftkostnad utöver månadsavgift 430. Just nu finns enligt föreningen inga planer på att höja hyran under 2019. Hyreshöjning för 2020 är ännu inte bestämt. Avgift/hyra 7 674 kr/mån
Inkl. värme, VA, TV, Bredband
Andel i föreningen är 6,6531 %.

Gemensamma utrymmen
Gästlägenhet finns gemensamt med grann föreningen.

Bostadsrättsförening
Thulepark 2 i Lund


KONTAKTA OSS!

Ulf Lindwall
Fastighetsmäklare

Tel 046-14 82 00
Mob 070-5148282

ulf@magntorn-lindwall.com
Gör en intresseanmälan


Magntorn & Lindwall
Besöksadress:
Sankt Petri Kyrkogata 15, LUND